- Publicitate -
Ad imageAd image

Sapte persoane arestate in urma unor descinderi ale Brigazii de Crima Organizata – Suspectii sunt cercetati pentru inselarea unor firme de leasing

Ad imageAd image

Ampla actiune a politistilor de la crima organizata in aceasta dimineata! Ei au efectuat opt perchezitii dominicilare in urma caroara au retinut sapte persoane suspectate ca ar fi inselat firme de leasing. Politistii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj au efectuat in aceasta dimineata opt perchetitii domiciliare in Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures si Bihor, in urma caroara au fost ridicate sapte persoane suspectate de inselarea unor firme de leasing.

Cele sapte persoane retinute au fost duse la Cluj unde sunt audiate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism si se afla la aceasta ora la politie, pentru audieri fiind banuite ca ar fi cumparat firme aflate in lichidare pe care le-ar fi trecut apoi pe numele unor oameni ai strazii si apoi cumparau masini in leasing.

Politistii au informatii din care rezulta ca masinile cumparate in acest mod erau duse in strainatate unde erau vandute. In acest mod s-a creat o paguba de sute de mii de euro in detrimetrul firmelor de leasing.

radio galaxia

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu