- Publicitate -
Ad imageAd image

Actul de validare in functie a fostului primar Cristian Anghel, pentru mandatul 2004 – 2008, nu se gaseste in arhiva institutiei – Subprefectul Dorin Buda e consternat: „Cum a fost angajat si cum s-a operat in cartea de munca?”

Ad imageAd image

Subprefectul Dorin Buda se arata consternat de faptul ca in arhiva Primariei Baia Mare nu se gaseste actul de validare in functie a fostului edil baimarean Cristian Anghel, pentru mandatul 2004 – 2008. „E strigator la cer daca nu exista”, a declarat acesta in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata de postul Cinemar TV (CBN).

Dorin Buda a precizat ca i-a solicitat in mai multe randuri secretarului Municipiului, Rodica Brad, actul respectiv, insa, cu toate ca i s-a spus ca i-a fost trimis prin fax, acesta nu a ajuns la Prefectura.

„Eu am rugat-o, avand in vedere ca in arhiva institutiei nu se gaseste ordinul, sa-l trimita. A zis ca trimite ordinul. Dar nu l-a trimis. I l-am solicitat din nou. A spus ca mi l-a trimis prin fax. Vazand ca nu primesc, am rugat-o sa imi spuna de ce. Mi-a zis ca nu a fost bun numarul de fax. Dupa care am verificat la toate aparatele de fax pe care le avem in institutie. La niciunul din cele patru nu venise. Acum ma vad nevoit sa ma deplasez la Primarie si apoi la arhiva Judecatoriei Baia Mare, sa vedem unde e actul respectiv”, a spus Buda.

Subprefectul a mentionat ca era de datoria fostului primar sa depuna actul respectiv la Primarie, la Serviciul de Personal. „Asta a fost obligatia lui Anghel sa depuna actul la dosarul de angajare. Dureaza 10 minute sa ceri o copie de la Judecatoria Baia Mare. Ma intreb cum s-a operat in cartea de munca si cum a fost incadrat in munca”, a spus subprefectul judetului.

In opinia sa, actul de validare emis de instanta trebuia postat pe site-ul Primariei Baia Mare, in special dupa scandalul iscat in presa pe marginea acestui subiect. Dar daca nu s-a gasit…

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu