- Publicitate -
Ad imageAd image

Un barbat din Poienile de Sub Munte si-a ucis propriul copil, care urma sa se nasca peste aproximativ doua luni

Ad imageAd image

In urma unei altercatii pe care a avut-o cu sotia sa, cu care este in divort, un barbat din Poienile de sub Munte i-a ucis acesteia copilul pe care urma sa-l nasca.

Primii sesizati au fost politistii din localitate, care au fost informati ca duminica dimineata ca un barbat din localitate si-a agresat sotia cu care este in divort. Femeia era insarcinata si se deplasa de la locuinta parintilor spre biserica.

Pe drum, a fost acostata si lovita de Mihai P., in varsta de 28 de ani. Partea vatamata a fost transportata si internata la spital. Medicii au constatat ca fatul, in varsta de 33 de saptamani, este decedat.

„La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare de la Serviciul de Investigatii Criminale si procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Procurorul a dispus internarea lui Mihai P. la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii unei expertize medico legale psihiatrice. Suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor deosebit de grav”, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu