- Publicitate -
Ad imageAd image

Premiera: Catalin Chereches este noul presedinte al PNL Baia Mare – Liberalii si-au ales vineri noua structura de conducere a partidului – Afla componenta biroului municipal interimar

Ad imageAd image

Catalin Chereches este noul presedint interimar al PNL Baia Mare. Acesta a fost desemnat sa ocupe functia in urma unei decizii a delegatiei permanente judetene, prin care s-a ales un birou municipal interimar al PNL Baia Mare. Din cadrul biroului fac parte toti consilierii locali, cu exceptia lui Radu Stef, Cristian Niculescu Tagarlas si Zamfir Ciceu.

Structura de conducere se prezinta in felul urmator:

Radu Cotetiu, decan Facultatea de Inginerie Baia Mare, vicepresedinte

Mircea Mecea, director tehnic Vital SA, vicepresedinte

Teodor Ardelean, director Biblioteca Judeteana, vicepresedinte

Cornelia Negrut, consilier local, vicepresedinte

Stefan Lupsa, director Caspev, membru supleant

Vasile Barle, fost director la Finante, membru supleant

Vasile Barbul, director Servicii Publice Primaria Baia Mare, membru supleant

Marinel Zoicas, consilier judetean, membru

„In cadrul organizatiei municipale, vom crea 15 comisii de specialitate pe politicile mari: educatie, sanatate, administratie publica, buget-finante, mediu de afaceri, justitie, cultura. Acestea vor fi coordonate de Cristian Niculescu Tagarlas. Pentru buna desfasurare a lucrarilor acestor comisii, voi incerca sa aduc specialisti, chiar si din afara partidului, pentru ca nu doresc neaparat o amprentare politica a comisiilor, pentru a avea o strategie de dezvoltare a municipiului”, a declarat noul presedinte al PNL Baia Mare.

Catalin Chereches a adaugat ca osul se va imparti in 23 de zone, cu cate un responsabil, care va avea 2 – 3 sectii de votare in subordine si va identifica problemele locale.

„Aceste probleme vor fi semnalate consilierilor locali, care trebuie sa inceapa audientele in zonele respective si sa sesizeze problemele in executiv sau Consiliu Local. Prin aceasta, doresc o comunicare buna cu comunitatea, iar fiecare baimarean sa se simta putin primar, putin consilier local sau putin deputat”, a conchis Chereches.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu