- Publicitate -
Ad imageAd image

Umbla vorba prin oras: Benjamin Rus, patronul firmei Selina, si-a comandat un Maybach de 600 mii euro – Intamplator, Benji executa si drumul Baia Sprie – Barsana

Ad imageAd image

Daca scriem ceva de Selina Bihor, cu siguranta Mircea Man o sa sara ca iar ne legam de el. Desi, pana la urma, tot cam acolo ajungem, avand in vedere problemele legate de executia lucrarilor la drumul Baia Sprie – Barsana. Un drum care costa vreo 30 de milioane euro, pe putin.

Selina castiga bine din aceasta afacere. Atat de bine incat prietenul elefantilor, Benjamin Rus, un fel de Imi Parjol, dar mai evoluat, mai rasat si cu mai multe fite in program, si-a dat comanda de o masina pe care altii o vad doar in poze sau nici macar nu isi pot imagina ca poate costa atat. Vreo 600 de mii de euro, pentru un Maybach. Ca, deh, firma de casa a PDL-ului produce si este de unde.

Benji, noi iti dorim sa o folosesti sanatos si de cumva, Doamne, feri!, dar noi punem si raul in fata, se intampla sa se strice jucaria, sa nu dai cu ranga pe ea ca nea Gigi, ca ajungi si tu pe youtube si te bagam la categoria „doi la un neuron”.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu