- Publicitate -
Ad imageAd image

Umbla vorba prin oras: Consilierii liberalii pregatesc proiectul de hotarare pentru crearea postului de city manager pentru Vasile Barbul

Ad imageAd image

Liberalii maramureseni se pregatesc sa preia Primaria Baia Mare. Din cei trei candidati anuntati, unul a iesit din joc, dupa cum chiar el a declarat. Deci, pe Zamfir Ciceu nu ne mai bazam. Pe Catalin Chereches il vor arunca in lupta pentru functia de primar, la alegerile din aceasta vara. Sau aceasta toamna. Sau chiar de anul viitor. Ori, poate, daca domnul Anghel binevoieste a mai depune vreo trei exceptii de neconstitutionalitate, in 2012. Ca asa se zvoneste, ca va conduce campania locala dupa ce va iesi de la parnaie.

Pe Vasile Barbul, ca tot l-au amagit cu functii, l-ar putea pune city manager. Dar cum functia asta nu s-a inventat, trebuie creata din timp. Foarte probabil, curand, liberalii vor veni in Consiliul Local cu propunerea infiintarii postului de city manager. Unul care va prelua multe din atributiile primarului si chiar ale unora din executiv. In aceste conditii, unii din sefi ar putea sa plece de buna voie sau siliti de niste imprejurari mai putin favorabile. Dar sa nu-si faca griji. Nu le va plange nimeni de mila.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu