- Publicitate -
Ad imageAd image

Vasile Vlasin va reabilita intersectia de la McDonald’s cu indemnizatia de consilier local

Ad imageAd image

Consilierul local Vasile Vlasin afirma ca s-a saturat sa mai faca demersuri pe langa directorii Primariei Baia Mare pentru rezolvarea problemelor care ii sunt semnalate de cetateni si a decis sa intervina pe cont propriu.

„Intr-o logica fireasca a lucrurilor, cel putin zona centrala a Baii Mari ar trebui sa fie cartea de vizita pentru toti cei care traiesc sau viziteaza orasul nostru.

Din nefericire, de aproape 2 ani, intersectia de la Mc Donald’s a devenit un adevarat cosmar pentru pietonii si soferii care sunt nevoiti sa o traverseze. Craterele care s-au format in carosabil, dar mai ales diferentele de nivel dintre Bulevardul Bucuresti si Bulevardul Unirii, pun la grea incercare nervii soferilor, dar si sistemele de suspensie ale masinilor.

Am facut nenumarate demersuri pentru a fi ’carpita’ aceasta intersectie, dar dincolo de promisiunea ca se va face, nu s-a materializat nimic. Doar vesnica promisiune ca cele doua bulevarde vor beneficia de o reabilitare, in viitor…

Din acest motiv, dar si tinand cont de faptul ca Primaria Baia Mare a devenit un fel de ’no man’s land’, am decis sa intervin pe cont propriu si sa remediez problemele gropilor si a trambulinelor existente in aceasta intersectie.

Am luat legatura cu  o firma de profil, care mi-a intocmit un deviz estimativ. Durata de executie a reparatiilor este de maxim 3 ore, iar costurile totale se ridica la maxim 5.000 lei.

Voi plati aceasta lucrare cu indemnizatia de consilier local, aferenta urmatoarelor 10 luni. Mentionez ca indemnizatia de consilier local este in medie de 500 lei pe luna, iar constructorul a acceptat sa ii platesc aceasta lucrare in rate lunare.

Fac apel public la directorii responsabili de aceste probleme sa imi elibereze autorizatiile necesare realizarii acestor interventii, pana cel tarziu la data de 10.07.2010.  In caz contrar imi asum riscul de a executa aceste lucrari fara autorizatie.

Cred ca cetatenii acestui oras au acceptat prea mult timp sa fie sfidati si tratati cu indiferenta. Vine un moment in care cei care sunt platiti din bani publici trebuie fie sa lucreze in interesul cetatenilor, fie sa renunte la functiile publice”, precizeaza Vasile Vlasin, intr-un comunicat de presa.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu