- Publicitate -
Ad imageAd image

E oficial: Finantarea proiectului „Drum Baia Sprie – Barsana” a fost suspendata – Aceasta se va putea relua doar dupa verificarea legalitatii utilizarii fondurilor europene

Ad imageAd image

Cartea de vizita a presedintelui tuturor, in pericol. Finantarea lucrarii drumului Baia Sprie – Barsana a fost supendata inca din data de 5 mai. Atunci, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, l-a instiintat pe Mircea Man de faptul ca referitor la acest proiect au fost constatate o serie de nereguli.

„Referitor la Contractul de finantare incheiat in cadrul Programului Operational Regional pentru proiectul Reabilitare traseu de drum judetean Baia Sprie – Barsana, va informam ca, in urma efectuarii verificarii dosarului cererii de pre-finantare transa a doua, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord – Vest a emis formularul de alerta de neregula, inaintat responsabilului de nereguli de la nivelul autoritatii de management.

Pana la primirea raspunsului de la responsabilul de nereguli, plata pentru cererea de pre-finantare transa a doua, precum si pentru cererile de rambursare ulterioare depuse la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord – Vest, se suspenda”, precizeaza directorul general al institutiei, Gabriel Friptu.

Ulterior instiintarii, reprezentanti ai Ministerului au intreprins verificari privind neregulile sesizate. Oficialii Consiliului Judetean asteapta emiterea unei concluzii referitoare la cele constatate.

Vezi fotocopia actului primit de Mircea Man. Click pe poza pentru marire.

Ciprian DRAGOS


Distribuie articolul
Adaugă un comentariu