- Publicitate -
Ad imageAd image

Ultima Ora: Curtea de Apel Cluj a admis recursul lui Anghel – Exceptia de neconstitutionalitate ridicata de fostul primar se va solutiona la Curtea Constitutionala

Ad imageAd image

Dosarul lui Cristian Anghel se va mai plimba inca mult si bine prin instantele din Romania. Marti, 1 iunie, Curtea de Apel Cluj a admis recursul acestuia impotriva solutiei magistratilor maramureseni, legat de exceptia de neconstitutionalitate a incetarii de drept a mandatului sau. Dupa ce Tribunalul Maramures a respins exceptia invocata, in cursul saptamanii trecute, Anghel a inaintat recurs. Acum, acesta a fost admis, astfel ca exceptia invocata va fi studiata de Curtea Constitutionala.

In acest timp, dosarul prin care Anghel a atacat ordinul prefectului (dosar in care a ridicat exceptia respectiva), se afla pe rolul Tribunalului Maramures, sectia Contentios Administrativ si Fiscal. Magistratii au amanat judecarea fondului pana la solutionarea recursului impotriva respingerii exceptiei. Urmatorul termen pentru dosarul de fond este 2 iunie.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu