- Publicitate -
Ad imageAd image

Jurnalistul Cosmin Filip a fost agresat verbal si fizic de antrenorul lui FC Baia Mare

Ad imageAd image

S-a intamplat duminica, la un local din Baia Mare. In prezenta a doi martori care sunt gata sa depuna marturie in actiunea in instanta pe care o va demara colegul nostru Cosmin Filip. Daca unul dintre martori nu intervenea, scandalul putea degenera.

Din ce ne-a precizat Cosmin, antrenorul principal al echipei FC Baia Mare, Ciprian Danciu, s-ar fi aflat pe o terasa din municipiul resedinta de judet. In momentul in care jurnalistul sportiv a ajuns la fata locului, Danciu i-ar fi adresat cuvinte injurioase. Din acel punct si pana la luatul de haine, imbranceli si loviri a fost doar un pas.

Ciprian Danciu nu s-a mai putut stapani si si-a iesit din fire. „Am avut un incident in care am fost lovit de domnul Ciprian Danciu, antrenorul echipei FC Baia Mare, in urma unui dialog in care m-a acuzat pe mine, dar si pe colegul meu, Radu Tolas, ca dezbinam si dezinformam opinia publica vis-a-vis de ce se intampla la FC Baia Mare.

Eu nu tin minte sa fi facut acest lucru. In prima faza m-a prins de camasa si mi-a spus «Poate te lovesc», iar eu i-am zis «Chiar te rog», dar nu in ideea ca sa ripostez, asta-i clar. Si a continuat dialogul pana a ajuns sa ma loveasca.

V-am rugat sa ne intalnim nu ca sa ma plang, ci pentru a trage un semnal de alarma vis-a-vis de ceea ce s-a intimplat, pentru ca exista riscul ca, pe viitor, sa se repete chestiile astea fata de restul colegilor si chiar fata de mine”, a precizat, ieri, Cosmin Filip.

Este periculos ca, in anul 2010, un jurnalist sa fie lovit, bruscat si injurat de un antrenor. Si mai periculos este ca devine din ce in ce mai greu sa iti faci meseria. Toti neavenitii isi dau cu parerea la ce si cum si cat ar trebui sa scrie. Noi nu ne-am dat cu parerea la cum sa faca antrenamente sau cum sa faca echipa antrenorii.

Avem si noi pretentia sa primim acelasi tratament. Si daca se intampla sa gresim, exista cai legale de indreptare a lucrurilor. Nu prin violenta se fac aceste reglari de conturi. Dar unii nu inteleg acest lucru. Din punctul nostru de vedere, Ciprian Danciu ar trebui pus pe liber de la acest club, dar avand in vedere modul de lucru al presedintelui Dan Hotico, noi credem ca acesta va fi promovat…

Radu Tolas, Graiul Maramuresului

Mai multe detalii despre acest caz, in emisiunea Garda de Noapte, difuzata marti seara, de la ora 19.30, pe postul de televiziune Cinemar TV (CBN).

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu