- Publicitate -
Ad imageAd image

Consilierul judetean Gavril Ardusatan: „Presedintele CJ a lipsit mult de la serviciu. Sloganul plimbaret cu facem ce trebuie pentru Maramures trebuie scos de pe site”

Ad imageAd image

In cadrul unei conferinte de presa, consilierul judetean Gavril Ardusatan a adus in prim plan cateva aspecte importante aflate pe agenda Consiliului Judetean. A si atacat pe alocuri activitatea desfasurata la nivelul conducerii CJ Maramures, spunand ca „presedintele a lipsit mult de la serviciu” si ca „sloganul plimbaret cu facem ce trebuie pentru maramureseni sa fie scos de pe site-ul institutiei”.

Intrebarile referitoare la unele proiecte raman fara raspuns. Spre exemplu, de ce se conducerea CJ Maramures ascunde anchetarea realizata de Comisia Antifrauda vizavi de modul in care se face reabilitarea drumului judetean Baia Sprie – Barsana. De ce tac mai marii judetului?

Vom publica adresa venita de la Ministerul Dezvoltarii prin care CJ Maramures este anuntat ca pana la incheierea anchetei, finantarea proiectului este sistata. Sa nu uitam nici de problemele de la proiectul de 17 milioane lei, de la Spitalul Judetean.

Suntem curiosi daca se va face o informare cu privire la aceste anchete. Ce ne mira este faptul ca opozitia din Consiliul Judetean tace si accepta unele lucruri ale presedintelui. Este si un at interes acolo. Ultima sedinta de Consiliu Judetean a fost concludenta. Dupa o vizita de o cafea la presedinte, s-a votat pe banda rulanta, nimeni neavind de comentat. Dar la subiect vom reveni!

Radu TOLAS, Graiul Maramuresului

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu