- Publicitate -
Ad imageAd image

Deputatul Catalin Chereches: „Voi sustine motiunea de cenzura a PSD” – Vezi masurile anticriza propuse de liberali

Ad imageAd image

In cadrul unei conferinte de presa organizate de liberalii maramureseni, deputatul Catalin Chereches a vorbit de noul model din PNL.

„Trebuie sa va spun ca voi sustine motiunea de cenzura a PSD pentru a impiedica abuzurile exercitate de presedintele Basescu si de Boc. Noi, cei din PNL, dorim sa sustinem cresterea economica, prosperitatea si locurile de munca bine platite si o impartire echitabila a cresterii economice, nu impartirea echitabila a saraciei”, a precizat deputatul.

El a precizat ca liberalii vin si cu solutii pentru a depasi criza in care se afla Romania: mentinerea actualei cote de impozitare, eliminarea impozitului minim, fapt care a dus la disparitia  multor societati comerciale, reducerea TVA la constructori, taxarea inversa la produsele alimentare si in constructii, reducerea in integralitate a impozitului pe venit la societatile care angajeaza someri, reducerea aparatului birocratic la nivelul ministerelor si al agentiilor guvernamentale, unificarea caselor nationale de sanatate, reducerea aparatelor proprii din prefecturi, acestea facand doar un control de legalitate, reducerea drastica a unor cheltuieli bugetare.

„Astfel, PNL arata ca nu doreste sa stea deoparte si sa priveasca la dezastrul promovat de Guvernul lui Boc”, a concluzionat Catalin Chereches.

Radu TOLAS, Graiul Maramuresului

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu