- Publicitate -
Ad imageAd image

Gheorghe Gradinaru, ii avertizeaza pe sefii din Primaria Baia Mare: „Nu ma las pana nu-i termin. Sa plateasca vinovatii”

Ad imageAd image

Consilierul Gheorghe Gradinaru a declarat ca nu doreste sa incaseze cele 3 miliarde lei vechi castigate in instanta, decat dupa ce se va stabili cine sunt persoanele vinovate, din cadrul Primariei Baia Mare, responsabile de prejudiciul pe care l-au creat.

Gradinaru a solicitat Camerei de Conturi Maramures sa realizeze un audit la Primaria Baia Mare, prin care sa stabileasca persoanele care vor plati acesti bani.

Intr-un raspuns dat doctorului Gradinaru, Camera de Conturi ii aduce la cunostinta faptul ca aspectele sesizate vor fi analizate in cadrul unui audit pe care institutia il va realiza la Primaria Baia Mare.

„Primaria Municipiului Baia Mare este cuprinsa in programul de activitate a Camerei de Conturi, cu actiunea de auditare a conturilor anuale de executie pentru anul 2009, in perioada septembrie – octombrie 2010, prilej cu care se va analiza si aspectul sesizat de dumneavoastra”, se precizeaza in raspunsul primit de Gradinaru.

In cadrul emisiunii Tara Mea, realizata de Adi Rusu, pe postul de televiziune Cinemar TV, consilierul democrat liberal a declarat ca nu s-a atins de niciun leu din cei castigati in instanta si nu va cheltui din contul respectiv bani pana cand se va hotari care sunt vinovatii, iar acestia sa plateasca. „Nu ma las pana nu-i termin. Sa plateasca vinovatii”, a spus Gradinaru.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu