- Publicitate -
Ad imageAd image

ULTIMA ORA: Suspans in dosarul Cristian Anghel – Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat judecarea cererii de stramutare a procesului – Doi dintre judecatori au cerut recuzarea

Ad imageAd image

Dosarul primarului Cristian Anghel, departe de a fi finalizat. Magistratii maresc suspansul, intarziind pronutarea in ceea ce priveste cererea de stramutare aflata pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. In cursul zilei de astazi, judecatorii au amanat din nou pronuntarea, pentru data de 25 iunie.

Unul dintre aparatorii lui Cristian Anghel a declarat ca instanta a amanat cauza, avand in vedere o cerere de recuzare a magistratilor Inaltei Curti.

„Doi dintre judecatorii care formau completul au formulat o cerere de recuzare. Iar instanta suprema a decis ca nu poate solutiona astazi cererea respectiva, amanand cauze pentru 25 iunie”, a declarat Constantin Eugen Iordachescu, avocat in Baroul Cluj.

Iordachescu se declara optimist in ceea ce priveste admisibilitatea cererii de stramutare, precizand ca sunt foarte multe argumente juridice in acest sens.

In data de 25 iunie s-ar putea judeca, pe langa cererea de recuzare, si cererea de stramutare. Sau s-ar putea acorda un nou termen.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu