- Publicitate -
Ad imageAd image

Urmarire ca in filme pe strazile din Sighetu Marmatiei – O masina in care erau ascunse tigari de contrabanda a accidentat doua autoturisme inainte de a fi oprita de politistii de frontiera

Ad imageAd image

In urma monitorizarii activitatii infractionale a unor persoane cunoscute cu activitati pe linia contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, joi, 27 mai, politistii de frontiera maramureseni au organizat o actiune de prindere in flagrant a acestora.

Astfel, in jurul orei 14, acestia au depistat in trafic, pe D.N. 18, in localitatea Tisa, un autoturism marca Ford Focus, la volanul caruia se afla Ioana S., in varsta de 28 de ani, din localitatea Baia Mare. Autoturismul nu a oprit la semnalul regulamentar al politistilor de frontiera, demarand in tromba spre localitatea Sighetu Marmatiei.

„In aceste conditii, lucratorii IJPF Maramures au pornit in urmarirea acestuia, blocand si posibilele directii de deplasare ale masinii. Dupa ce a provocat doua accidente de circulatiei, acrosand in trafic doua autoturisme, masina in cauza a fost oprita de catre politistii de frontiera pe strada Faget din Sighetu Marmatiei”, a precizat Iulia Stan, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures.

Urmarirea masinii care a avut loc pe strazile din Municipiul Sighetu Marmatiei a uimit trecatorii. Masinia urmarita de politisti a incalcat orice regula de circulatie si a rulat cu o viteza excesiva.

Dupa oprirea acesteia, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia au fost gasite in portbagaj si pe bancheta din spate 11 colete voluminoase care contineau cantitatea de 5.500 pachete tigari de provenienta ucraineana, marca Viceroy.

Pe timpul cercetarilor, s-a stabilit ca tigarile provin de la legaturile infractionale ale femeii, de pe teritoriul Ucrainei.

„Intreaga cantitatea de 5.500 pachete tigari, marca Viceroy, de provenienta ucraineana in valoare de peste 46.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii pana la finalizarea cercetarilor”, a mai precizat Stan.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la contrabanda.

Totodata, au fost informate si autoritatile de frontiera din Ucraina, in vederea continuarii cercetarii in comun a evenimentului.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu