- Publicitate -
Ad imageAd image

Laszlo Borbely: „In 2009, nu s-au luat masurile care trebuia luate si atunci cutitul a ajuns la os. Trebuia facute taieri”.

Ad imageAd image

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat ca in coalitia guvernamentala s-a stabilit sa se mai astepte si sa se continue discutiile cu partenerii sociali in privinta pachetului de masuri de restructurare a cheltuielilor bugetare.
Oficialul UDMR a spus ca este posibil ca nu toate masurile anuntate de presedintele Traian Basescu sa se regaseasca in pachetul de masuri propuse de Guvern si care a facut obiectul discutiilor din cursul zilei de luni din cadrul Consiliului Economic si Social.

Borbely a explicat ca „in 2009, nu s-au luat masurile care trebuia luate, nu s-a facut o radiografie a aparatului birocratic-administrativ” si atunci „cutitul a ajuns la os si trebuia facute taieri”.
Reprezentantii sindicatelor si cei ai patronatelor au propus luni amendarea scrisorii de intentie catre FMI si redactarea unui nou document, care sa tina cont de masurile anticriza propuse de partenerii sociali.

La reuniunea CES nu s-a putut formula un aviz la scrisoarea de intentie prin care se propunea reducerea veniturilor salariale ale fiecarui bugetar si a pensiilor din sistemul public.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu