- Publicitate -
Ad imageAd image

Dumitru Matei: „Cine face ca Dolha, ca Dolha va pati. Daca nu faci parte din sistemul care trebuie si nu te inscrii pe linia Primariei, sistemul te mananca”

Ad imageAd image

Imediat dupa retragerea atributiilor de primar interimar conferite viceprimarului Mircea Dolha, consilierul Dumitru Matei a declarat ca initiativa liberalilor este aceea a unui sistem care tinde sa reactioneze atunci cand este deranjat. La fel vor pati toti cei care fac ca si Dolha, crede Matei.

„Il felicit pe Istvan Ludescher pentru noua calitate. Dar trebuie sa inteleaga lumea ca daca nu faci parte din sistemul care trebuie si nu te inscrii pe linia pe care trebuie, in linia Primariei, si nu intri in sistem, sistemul te mananca. Eu as numi aceasta actiune „Consevarea sistemului”. Intotdeauna atunci cand sistemul e deranjat, sistemul reactioneaza. Cine face ca Mircea Dolha, ca Mircea Dolha va pati”, a declarat Dumitru Matei.

Alesul local considera ca numirea lui Istvan Ludescher ca primar interimar, care a facut parte ani la rand din executivul Primariei, este o incercare a celor care fac parte din conducerea institutiei de a-si proteja pozitia pe care o au in prezent, una periclitata de actiunile lui Mircea Dolha. Consilierul social democrat a lasat sa se inteleaga faptul ca modul de lucru al fostului primar interimar i-ar fi deranjat pe directorii Municipalitatii, care ar fi fost vizati de schimbare.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu