- Publicitate -
Ad imageAd image

Ludovica Parvu: „Liberalii au negociat cu cei cu care nu au un protocol incheiat. Asta inseamna tradare”

Ad imageAd image

Solicitarea liberalilor de schimbare a lui Mircea Dolha si inlocuirea sa cu viceprimarul Istvan Ludescher nu a ramas fara reactie din partea social democratilor baimareni. Consilierul PSD Ludovica Parvu i-a acuzat pe colegii de consiliu ca sunt demagogi, avand in vedere faptul ca leaga numirea lui Ludescher de cazul autorizatiilor Romaltyn.

„Liberalii sunt demagogi pentru ca azi au solicitat introducerea pe ordinea de zi a proiectului de retragere a atributiilor lui Mircea Dolha. Autorizatiile pentru Romaltyn, eliberate in timp record, au fost date sub semnatura lui Istvan Ludescher. Iar azi, liberalii au venit sa ceara interzicerea cianurii. Inseamna ca nu pot fi partasi cu cel care a semnat pentru autorizarea Romaltyn”, a declarat Ludovica Parvu, mentionand ca sustinerea lui Ludescher si intentia de a se opune folosirii cianurii pe raza Municipiului Baia Mare se contrazic.

Aceasta a mai declarat ca protocolul existent intre PNL si PSD, la nivel local, care functioneaza de ani buni, a fost incalcat. „Astazi, liberalii au negociat cu cei cu care nu au un protocol incheiat. Asta inseamna tradare, in opinia mea”, a precizat Parvu.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu