- Publicitate -
Ad imageAd image

Imagini inedite surprinse de un cititor ZiarMaramures.ro – O strada din Baia Mare a fost inundata in cateva minute – Responsabilii VITAL s-au scuzat, neavand timp sa intervina (VIDEO)

Ad imageAd image

Inundatie fara istoric pe o strada din Municipiul Baia Mare. Zilele trecute, mai multi cetateni au asistat cu stupoare la inundarea strazii si a gospodariilor. Totul s-a petrecut in cateva minute, fara ca baimarenii in cauza sa isi poata salva bunurile aflate in curte. La fel de repede, apele s-au retras.

Unul dintre caminele de apa situate pe stada Splaiul Republicii din oras s-a transformat intr-un veritabil gheizer, inundand toata zona. Reprezentantii VITAL SA au fost de indata chemati la fata locului, insa acestia au precizat ca nu pot interveni, fiind solicitati intr-o alta zona, unde una dintre conductele de apa a cedat.

Imaginile trimise pe adresa redactiei de unul dintre cititorii ZiarMaramures.ro vorbesc de la sine. Acestea au fost surprinse la scurt timp de la producerea inundatiei si au fost filmate dintr-un imobil cu mai multe etaje situat in zona.

In ultimii ani, retelele de distributie si canalizare ale VITAL SA cedeaza tot mai des. In iunie 2009, statia de epurare a orasului s-a infundat, iar apa a intrat in garajele si subsolurile mai multor blocuri de locuit situate in partea de vest a orasului, pe strada Dragos Voda.

La doar cateva zile, in aceeasi zona, reteaua de canalizare s-a infundat, in urma unor lucrari executate de SC Hidroconstructia, inundand aceleasi imobile din nou. Pagubele produse au fost imense. Mai multe autoturisme au fost avariate iremediabil, precum si bunuri aflate in garajele si beciurile oamenilor.

Ciprian DRAGOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t0R-xduPg54[/youtube]

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu