- Publicitate -
Ad imageAd image

Sighet: Turneul caritabil de fotbal „Cristian Nemes” a strans 6.500 lei pentru operatia tanarului sighetean de 17 ani

Ad imageAd image

Turneul caritabil de fotbal pentru ajutorarea tanarului sighetean Cristian Nemes a avut loc la Sighetu Marmatiei. Participante la acest turneu au fost echipe de fotbal din Sighetu Marmatiei si Baia Mare, meciurile disputandu-se in Sala Polivalenta din oras. In urma acestui turneu, s-au strans 6.500 de lei, aproximativ jumatate din banii necesari urmatoarei operatii a lui Cristi.

La turneul organizat in acest week-end la Sighetu Marmatiei au participat opt echipe: echipa preotilor ortodocsi, capitan Tura Calin, echipa preotilor greco-catolici, capitan Codrea Vasile, F.C. Prietenia Baia Mare, capitan Octavian Cioltea, Maramures Sighet, capitan Aurel Beca, F.C. Inter 07 Sighet, capitan Ionuc Sustic, Gold boys II Sighet capitan Marin Carciu, F.C. Amicii Sighetu Marmatiei capitan Toader Sustic si “Cavalerii fluierului” Maramures, capitani Cristi Balaj si Zoltan Szekely.

Toader Sustic, unul dintre organizatorii turneului, ne-a declarat ca in urma acestei actiuni s-au strans in jur de 6.500 de lei. Bani care acopera doar jumatate din costul operatiei de care are nevoie Cristi pentru a-si opera mana dreapta.

Tanarul Cristian Nemes are 17 ani si pana la aceasta varsta viata lui a fost puternic incercata. Pana acum a suferit 17 interventii chirurgicale care l-au ajutat sa-si miste picioarele cat de cat normal. Operatia pe care tanarul sighetean urmeaza sa o faca necesita in jur de 3.000 de euro, iar in urma acesteia Cristi va reusi sa-si miste mana dreapta.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, baiatul si-a pierdut mama, singura care a fost mereu alaturi de el de cand s-a nascut. Acum el este ingrijit de sora si bunica lui. Toader Sustic ne-a mai declarat ca atat el cat si organizatia pe care o conduce va continua sa-l ajute pe Cristi sa duca o viata cat mai buna de acum inainte.

Ioana Popovici, TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu