- Publicitate -
Ad imageAd image

Alb si negru: Realitatile crude ale regimului separatist apartheid, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu”, din Baia Mare

Ad imageAd image

Clubul Tinerilor Lideri din Baia Mare va invita sa descoperiti povesti din Africa de Sus, inainte si dupa apartheid.  Sambata, 24 aprilie, la Biblioteca Judeteana, Petre Dulfu, incepand cu ora 10, doi tineri din Africa impartasesc povestile lor de viata.  Despartiti de un sistem social, politic si economic rasist, impus de guvernele minoritatii albe din Africa de Sud de-a lungul secolului XX, o femeie negresa si un barbat alb isi unesc povestile de viata tocmai despre experientele traite in acest regim.

Oaspetii africani ne vor impartasi fiecare trairile avute intr-un regim separatist. Cei prezenti vor avea parte nu de o poveste gri ci de doua realitati traite: una alba si una neagra. Realitati din care fiecare a invatat adevarate lectii de viata care ii fac acum sa se uneasca pentru reconstruirea tarii spre o societate democratica si pentru vindecarea ranilor trecutului.

radio galaxia

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu