- Publicitate -
Ad imageAd image

Lucrarile de asfaltare realizate de Primaria Sighet au facut ca apa de ploaie sa distruga fatada mai multor locuinte

Ad imageAd image

Locuitorii strazii Stefan cel Mare din Sighetu Marmatiei se plang ca dupa fiecare ploaie sunt nevoiti sa isi curete fatada si geamurile caselor. Motivul il reprezinta apa si noroiul acumulate in urma unei ploi pe marginea trotuarului, care ulterior ajung pe casele si ferestrele acestora. Locatarii sustin ca problema cu care se confrunta s-a agravat dupa ce anul trecut Primaria municipiului a asfaltat strada pe care locuiesc.

Unul dintre vecini, suparat rau pe situatia care dureaza de cel putin un an, a realizat din lemn un papusoi care simbolizeaza un politist. Cetateanul sigheten aseaza papusoiul-politist de fiecare data cand ploua in fata casei sale, in speranta ca soferii il vor ocoli si astfel fatada case nu ii va fi stropita in permanenta cu noroi.

Un alt locuitor al aceleasi strazi a recurs la o metoda mai practica. Acesta si-a confectionat un paravan pe care l-a asezat in fata casei. Paravanul improvizat are o lungime de aproximativ 2 m si este confectionat din folie de plastic. Vecinii declara ca paravanul improvizat si-a facut pana acum datoria, reusind sa protejeze cel putin o parte din fatada casei.

Directorul Societatii Urbana, responsabila de reabilitarea strazilor, a declarat intr-o editie a emisiunii „Sighetul de azi”, difuzata de TV Sighet, ca s-au demarat lucrarile de asfaltare a strazilor din municipiu si, probabil, se va ajunge si pe strada Stefan cel Mare, pentru rezolvarea problemei cetatenilor.

Romina Noghiu, TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu