- Publicitate -
Ad imageAd image

Sighet: Politistii comunitari, sesizati ca un sighetean isi construieste un garaj fara autorizatie, blocand accesul vecinilor

Ad imageAd image

Un locatar din cartierul Independentei, situat in Sighetu Marmatiei, a incercat sa-si ridice in cursul diminetii de miercuri un garaj fara avea aprobarea vecinilor si nici a Primariei. Aceast lucru a generat revolta in randul locatariulor care au sesizat Politia Comunitara.

Deplasati la fata locului politistii comunitari au remarcat ca la locul indicat de catre Ileana Fuior a rasarit un schelet din lemn care urma sa se transforme intr-un garaj, fara a beneficia insa de nici un fel de aprobare.

Politistii comunitari au incercat sa ia legatura cu proprietarul constructiei, Mih Ardelean, insa nu au reusit sa-l gaseasca. Se pare ca acesta s-a inchis in casa in momentul in care venicii au chemat politia.

Reclamanta Fuior Ileana ne-a declarat ca a facut somatia si pentru ca garajul pe care Mih Ardelean doreste sa il construiasca ii blocheaza complet accesul catre garajul pe care aceasta il detine, situat in spatele scheletului din lemn rasarit miercuri dimineata. Politistii comunitari au luat o declaratie reclamantei si au intocmit o somatie pe numele lui Ardelean.

Romina Noghiu, TV Sighet

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu