- Publicitate -
Ad imageAd image

Surprinsa in timp ce facea sex cu un client, o prostituata din Baia Mare s-a ales cu dosar penal – Pana acum, aceasta a mai fost amendata de 13 ori pentru sex pe bani

Ad imageAd image

Suprinsa in flagrant de jandarmi, o prostituata din Baia Mare s-a ales cu dosar penal. Aceasta figura in evidentele Jandarmeriei cu inca 13 amenzi contraventionale pentru intretinerea de raporturi sexuale in locuri publice, in schimbul unor sume de bani.

In timpul serviciului de patrulare, un echipaj al Jandarmeriei Maramures a identificat-o in zona bulevardului Independentei din Baia Mare pe Maria G., in varsta de 24 ani, din municipiu, in timp ce atragea diferite  persoane cu care intentiona sa intretina relatii sexuale in schimbul unor sume de bani.

„Luni, in jurul orei 13.10, in dreptul femeii s-a oprit un autoturism, condus de catre un barbat in varsta de 40 ani, careia aceasta i-a propus sa intretina relatii sexuale in schimbul sumei de 40 lei. Cei doi s-au deplasat pe strada Sub Dura, unde au inceput sa intretina raport sexual, fiind surprinsi de catre jandarmi”, precizeaza Mirela Avram, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Maramures.

Dupa ce a fost condusa la sediul I.J.J. Maramures, in urma verificarilor, s-a constatat ca femeia a mai fost sanctionata contraventional de catre jandarmi de 13 ori pentru aceeasi fapta.

Dosarul cu actele premergatoare intocmit a fost predat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu