- Publicitate -
Ad imageAd image

Karma bar & lounge – alegerea ideala pentru o seara de week-end. „Tequilla la metru” sau „ladies night” – cateva dintre atractiile noului local baimarean

Ad imageAd image

Deschis la inceputul lunii martie, localul Karma din Baia Mare, situat pe strada Scolii, si-a castigat deja o notorietate la care alte baruri care functioneaza de ani buni inca nu au ajuns. Cu un meniu bogat in cocktail-uri si fresh-uri naturale de fructe, Karma si-a obisnuit clientii cu serile speciale pregatite pe final de saptamana. Bauturile la jumatate de pret, prezenta unor DJ autohtoni sau straini, „un metru de tequilla” pe nerasuflate sau „ladies night” sunt doar cateva dintre atractiile localului.

Karma surprinde prin ambianta creata de decorul lejer, senzatia de relaxare si astmosfera ce duce cu gandul la simbolurile orientale. In fiecare joi, localul, care functioneaza ca si un bar & lounge, are o seara de tequilla party pentru studenti. Oferta serii o reprezinta „un metru de shot-uri de tequilla”, la doar 30 de lei. Clientii beneficiaza de costumatie specific mexicana si alte surprize pregatite de organizatori.

In zilele de vineri, o data pe luna, doamnele si domnisoarele se pot relaxa la „Ladies night”, unde fiecare va primi cate un cocktail gratuit din partea casei si va putea participa la o tombola cu un bilet valoric de 100 lei. De fiecare data, premiul va fi diferit: un serviciu complet de coafura, haine sau incaltaminte ori o seara cu show erotic, asa cum s-a intamplat la ultima seara de acest gen, cand castigatoarea a primit un bilet gratuit de intrare la Erotica Dream, local situat in Baia Mare, la intersectia strazilor Scolii cu Progresului, pentru o seara de striptease masculin.

In fiecare sambata, Karma bar & lounge pregateste after party pana duminica dimineata, in functie de solicitarile clientilor. Acestia pot consuma nu doar bauturile prezente in localurile de la noi, ci au la dispozitie o gama mult mai bogata, cu produse rafinate si de colectie. ZiarMaramures.ro va recomanda cogniacul de colectie vechi de 12 ani sau sampania de lux aflata in oferta. Amatorii de spirtoase trebuie sa stie ca pentru fiecare 50 de ml de consumatie primesc gratuit un trabuc din partea casei.

Pana acum, organizatorii au pregatit ambiante sonore in functie de solicitarile clientilor. DJ Madan, din Baia Mare, este o prezenta obisnuita a localului baimarean, pe langa alti DJ din tara si strainatate, care nu lipsesc in fiecare zi de joi, vineri si sambata. Insa la Karma nu veti asculta doar muzica de club. Organizatorii au in vedere seri de jazz, blues sau rock vechi.

La Karma, distractia incepe joi seara si tine pana duminica noaptea. Joi, vineri si sambata, programul nu are limite, el intinzandu-se pana in cealalta zi dimineata. In aceste zile, dupa ora 10 seara, clientii isi pot rezerva o masa pentru suma de 100 lei. In restul zilelor din saptamana, localul functioneaza in intervalul orar 08 dimineata – 02 noaptea. Duminica, barul se inchide la miezul noptii. Capacitatea localului este una generoasa, de aproximativ 85 de locuri, permitand organizarea de diverse evenimente.

Rezervari si informatii la numarul de telefon 0753 213 132 sau direct la barul Karma, situat pe strada Scolii nr. 3, din Baia Mare. Distractie placuta!

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu