- Publicitate -
Ad imageAd image

„Big brother” la puscaria lui Anghel: Primarul a fost invitat de colegii de detentie la un meci de fotbal – Anghel a replicat ca va merge, daca nu va fi faultat prea tare

Ad imageAd image

De cateva zile, primarul Cristian Anghel se afla la Penitenciarul Baia Mare. Asa cum spuneam si intr-un material anterior, edilul baimarean nu scapa nici aici de ochiul presei. Intr-un material intitulat „Noua viata a lui Cristian Anghel”, jurnalistul Cornel Sabou ofera pe blogul sau cateva amanunte despre modul in care Anghel s-a incadrat in peisajul puscariei.

De obicei, socul inchisorii este atat de mare, incat unii nu se pot despride de viata din exterior si au impresia ca statutul pe care l-au avut in societate s-a transferat odata cu incarcerarea. In cazul lui Cristian Anghel, lucrurile, insa, sunt diferite. Acesta a ramas, in continuare, un om manierat, si fara a manifesta aere de superioritate fata de ceilalti detinuti. Comportamentul sau i-a impresionat pe cei din penitenciar.

„Pana in prezent, comportamentul lui Anghel este unul exemplar. Nu manifesta deloc aere de vedeta, raspunde la orice salut, acorda respect neconditionat tuturor cadrelor si colegilor de detentie cu care intra in contact. Se supune fara comentarii tuturor procedurilor interne, desi unele, cum ar fi perchezitia corporala, pot fi considerate umilitoare”, scrie Sabou pe blogul sau.

Remarcand atitudinea degajata a priamarului, mai multi detinuti l-au chemat la fotbal, pe terenul din incinta unitatii. Anghel a promis ca va merge, cu conditia sa nu fie faultat prea tare.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu