- Publicitate -
Ad imageAd image

Dolha sau Ludescher? – La ora 17, consilierii locali aleg viitorul primar interimar al Municipiului Baia Mare

Ad imageAd image

Astazi, la ora 17, consilierii locali isi vor exprima votul pentru desemnarea primarului interimar al Municipiului Baia Mare. Sedinta extraordinara urmeaza a fi convocata de Rodica Brad, secretarul municipiului. „Singurul punct al ordinii de zi este acela prin care se va desemna primarul interimar. Teoretic, el trebuie sa fie ales din randul celor doi viceprimari”, a declarat Brad.

La aceasta ora se poarta negocieri puternice pentru desemnarea viitorului interimar. Democrat liberalii lasa sa se inteleaga faptul ca nu il vor sustine pe Mircea Dolha. „Il vom desemna pe viceprimarul cel mai longeviv si cu cea mai multa experienta. La fel cum a facut si Cristian Anghel cand i-a delegat atributiile”, a declarat Vasile Vlasin, consilier local PDL. Evident, dintre Dolha si Ludescher, ultimul este viceprimarul cel mai longeviv.

Viceprimarul Mircea Dolha s-a ferit sa faca declaratii in acest sens. „Veti afla inaintea sedintei. Deocamdata se poarta negocieri”, a declarat viceprimarul social democrat. Acesta afirma ca in urma votului, oricare dintre cei doi ar putea ajunge viceprimar. Sau un alt consilier, cine stie…

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu