- Publicitate -
Ad imageAd image

UPDATE: Dupa Anghel, urmeaza Dolha – Miercuri, dosarul viceprimarului baimarean se judeca la Curtea de Apel Cluj

Ad imageAd image

Dupa judecarea dosarului primarului Cristian Anghel, la Curtea de Apel Cluj, este randul viceprimarului baimarean Mircea Dolha sa ajunga in fata magistratilor clujeni. Miercuri este programat un nou termen in dosarul in care Mircea Dolha a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. In prima instanta, magistratii Tribunalului Maramures l-au achitat pe Mircea Dolha. La sfarsitul anului trecut, acesta a fost gasit nevinovat. Ulterior, procurorii anticoruptie au inaintat apel.

DNA l-a trimis in judecata pe Dolha in anul 2006. Din probele administrate de procurori a rezultat ca, „in cursul lunii iunie 2006, inculpatul Mircea Dolha a pretins de la o persoana denuntatoare suma de 15.000 euro, afirmand ca, prin influenta pe care o are asupra colegilor sai din cadrul Consiliului Local Baia Mare, ii va determina sa voteze un proiect privind vanzarea, catre persoana denuntatoare, a unei suprafete de teren aflat in proprietatea Consiliului Local Baia Mare”.

Cel mai probabil, cauza se va amana.

UPDATE:

Dosarul s-a amanat, in urma unei cereri depuse de Mircea Dolha, care solicita un nou termen, pentru angajare de avocat, scrie citynews. Urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 21 aprilie.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu