- Publicitate -
Ad imageAd image

A fi sau a nu fi pentru Adrian Mutu – Avocatii sai asteapta decizia procurorului federal

Ad imageAd image

Avocatii fotbalistului roman Adrian Mutu asteapta decizia procurorului federal in cazul „sibutramina”, in functie de care va fi stabilita sanctiunea dictata impotriva atacantului echipei Fiorentina, scrie cotidianul „La Nazione” din Florenta.
Reprezentantii lui Mutu nu stiu deocamdata daca Procuratura federala va reusi sa dovedeasca recidiva numarului 10 de la Fiorentina, in legatura cu cazul „cocaina”, din perioada in care romanul evolua la Chelsea. Strategia aparatorilor internationalului roman se bazeaza pe faptul ca Mutu a utilizat, in necunostinta de cauza, pastilele de slabit care contineau sibutramina, achizitionate chiar de catre de mama fotbalistului, dintr-o farmacie din Romania. O dovada in plus in acest sens o constituie si faptul ca, pe prospectul pastilelor respective, nu se specifica prezenta sibutraminei. Mai ramane acum ca si judecatorii Tribunalului National Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI) sa tina cont de probele prezentate de aparatorii jucatorului roman, in momentul in care vor stabili pedeapsa in cazul Mutu.

In cel mai fericit caz, atacantul roman ar putea primi o suspendare de trei luni, insa, in situatie in care va fi considerat recidivist, pedeapsa ar putea fi mult mai mare.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu