- Publicitate -
Ad imageAd image

Dumitru Matei: „Mircea Dolha a afirmat ca va iesi primar cel pe care Anghel il va sustine din puscarie. I-am spus ca eu nu-l sustin pe el, pentru ca nu are nicio sansa sa castige”

Ad imageAd image

Tensiunile din PSD Maramures ii determina pe unii dintre social democrati sa nu-si mai sustina colegii. Mircea Dolha, aflat pana de curand in pole position pentru candidatura la Primarie, a primit un aviz negativ din partea membrilor Biroului Permanent Judetean, care nu il doresc nici macar primar interimar. Ma mult, unii nu il vad nici candidat PSD pentru Primarie, la alegerile din luna iunie.

Dumitru Matei i-a spus direct lui Dolha ca nu il va sustine. Matei spune ca afirmatia sa vine dupa ce Mircea Dolha a declarat ca la functia de primar va iesi cel pe care Cristian Anghel il va sustine din puscarie.

„Mircea Dolha a spus ca primar va iesi cel pe care il sustine Anghel din puscarie. Atunci, eu i-am spus lui Dolha ca nu il sustin. I-am zis in plen lucrul acesta. Si nu o voi face. Pentru ca nu are nicio sansa sa castige. Dupa care el a venit cu replica aceea ca nu s-a batut cu Anghel in 2008, pentru ca s-a inteles sa fie mana moarta”, a precizat Dumitru Matei.

In privinta unei candidaturi proprii, Matei neaga o asemenea posibilitate. „Eu nu pot sa candidez. Nu cred ca am profilul de manager pe care il vor baimarenii. Sunt prea tehnic, poate prea dur. Eu am candidat o data, n-am iesit si acum nu mai merg. Nu am timp si nici nu vreau”, a precizat consilierul local PSD.

Contactat telefonic, Mircea Dolha a refuzat orice comentariu pe aceasta tema.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu