- Publicitate -
Ad imageAd image

Fostul sediu al Companiei REMIN, din Baia Mare, a luat foc

Ad imageAd image

In urma cu cateva minute, militarii Detasamentului Baia Mare au stins un incendiu izbucnit in subsolul cladirii companiei REMIN. Interventia a fost destul de dificila deoarece in momentul in care pompierii au ajuns la locul interventiei, subsolul era plin cu fum, iar vizibilitatea foarte redusa. Militarii au asteptat pana cand personalul Electrica a verificat daca nu exista scurgeri de curent.

„Cu ajutorul aparatelor de respirat din dotare, militarii au patruns in  subsol unde au lichidat un prim focar. Dupa efectuarea unei recunoasteri a zonei s-a mai descoperit un alt focar in partea opusa a subsolului cladirii. In ambele cazuri a fost vorba despre materiale textile si deseuri care ardeau”, a precizat sublocotenent Alexa – Gonczi Oana, ofiter de relatii publice din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

Totodata, pompierii impreuna cu politia si jandarmii au inspectat cladirea pentru a se asigura ca nu exista nici o  victima. Din primele cercetari efectuate, se pare ca incendiul a fost provocat de catre persoane fara adapost care depozitau in acel loc diverse deseuri.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu