- Publicitate -
Ad imageAd image

Pro Anghel: Duminica, angajatii Primariei protesteaza in fata Palatului de Justitie din Baia Mare

Ad imageAd image

In cursul diminetii de joi, angajatii Primariei au fost convocati de secretarul Rodica Brad la o sedinta, in Sala Europa. Acestora li s-a comunicat faptul ca duminica se va organiza un miting de sustinere a primarului Cristian Anghel, in fata Tribunalului Maramures. De asemenea, s-a deschis si o lista cu semnaturi pentru sustinerea edilului. Una pe care pot semna nu doar angajatii Primariei.

Secretarul Municipiului, Rodica Brad, a declarat ca mitingul a fost deja aprobat de comisia care avizeaza astfel de manifestari publice. Protestul are ca scop exprimarea dezaprobarii fata de sentinta data de intanta. „La protest vor participa angajatii Primariei, cei ai serviciilor publice, precum si ai societatilor comerciale aflate in subordinea Primariei. Este unul prin care angajatii isi vor manifesta nemultumirea legata de sentinta data. Atat. Nu putem trece de solutia magistratilor. In plus, este unul de sustinere a primarului Cristian Anghel”, a afirmat Rodica Brad.

Ulterior intalnirii, executivul Primariei s-a reunit pentru o sedinta cu usile inchise, in vederea analizarii situatiei institutiei. S-a avut in vedere in primul rand strategia economica a Primariei, pornind de la faptul ca ea va trebui gestionata fara primarul Cristian Anghel.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu