- Publicitate -
Ad imageAd image

Magistratii Judecatoriei Baia Mare l-au scos nevinovat pe Cristian Anghel – Afla argumentele judecatorilor

Ad imageAd image

Procesul lui Cristian Anghel a inceput in 2007, cand procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe edilul baimarean, pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata. Insa povestea este una mai veche si se leaga de achizitionarea de catre Primaria Baia Mare a blocului Horea 46A, in cursul anului 2006.

Discutii referitoare la oportunitatea preluarii imobilului de catre municipalitatea baimareana s-au purtat si inainte, procurorii DNA stabilind faptul ca in decursul mai multor ani Cristian Anghel a fost invitat de reprezenatntii Cuprom (proprietarii blocului) sa il achizitioneze. Insa, oficial, edilul nu a dat vreun semn in aceasta privinta.

Brusc, dupa cumpararea imobilului de catre Liviu Chira, despre care s-a spus ca este varul lui Dana Anghel, sotia primarului, acesta s-a aratat interesat sa ofere o suma fabuloasa pentru imobil. Una de cinci ori mai mare decat pretul oferit de Chira celor de la Cuprom

Detaliile achizitionarii se regasesc in motivarea sentintei date de prima instanta, care l-a achitat pe edilul baimarean in vara anului 2008. Accesand aceasta adresa, puteti afla detalii despre afacrea Horea 46A, precum si argumentul magistratilor Judecatoriei Baia Mare, care au conchis ca primarul baimarean trebuie achitat.

Citeste motivarea sentintei pe: procesanghel.blogspot.com

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu