- Publicitate -
Ad imageAd image

Arestati preventiv pentru 11 furturi comise in Sighetu Marmatiei

Ad imageAd image

In cadrul unei actiuni desfasurate de politistii sigheteni si cei de la Serviciul de Investigatii Criminale Maramures, in cooperare cu ofiteri din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au fost identificati si retinuti doi suspecti care sunt cercetati pentru savarsirea mai multor furturi din locuinte.

In perioada noiembrie 2009 – februarie 2010, Tiberiu Z., in varsta de 33 de ani, din Teceu Mic, cunoscut cu antecedente penale, si Andrei B., in varsta de 22 de ani, din Sighetu Marmatiei, au patruns prin efractie in 11 locuinte din Sighetu Marmatiei si au sustras aparatura electronica, unelte, bijuterii, parfumuri, sume de bani si alte bunuri. Valoarea totala a prejudiciului depaseste 50.000 lei.

„Politistii au efectuat 6 perchezitii domiciliare, ocazie cu care s-a gasit o parte din bunurile sustrase din locuintele partilor vatamate, reusindu-se astfel recuperarea a aproximativ 25% din valoarea prejudiciului”, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

Luni seara, cei doi suspecti au fost prezentati la instanta cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile. Tiberiu Z. si Andrei B. au fost depusi in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures. Politistii continua cercetarile pentru probarea intregii activitati infractionale a suspectilor.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu