- Publicitate -
Ad imageAd image

Dolha si Chereches, acuzati ca le-au impus delegatilor la Congresul PSD sa dea raportul cu privire la modul in care au votat

Ad imageAd image

Scandal in PSD Maramures, declansat in timpul exprimarii votului pentru alegerea presedintelui PSD. Mai multi membri ai delegatiei judetene s-au aratat nemultumiti de faptul ca dupa iesirea delegatilor maramureseni de la cabinele de vot, viceprimarul baimarean Mircea Dolha si deputatul Catalin Chereches au insistat pe langa acestia, pentru a afla care a fost optiunea fiecaruia in ceea ce priveste numele presedintelui ales.

Curiozitatea celor doi sustinatori ai lui Mircea Geoana a atras reactii negative din partea delegatilor prezenti la Congres, care le-au adresat cuvinte mai putin ortodoxe acestora si le-au cerut sa nu insiste in aflarea modului in care a votat fiecare.

Contactat telefonic, in cadrul Emisiunii de Duminica de pe Transilvania Folclor, Mircea Dolha a negat faptul ca s-ar fi interesat de modul in care au votat unii sau altii, motivand faptul ca el a votat ultimul si nu s-a aflat in apropierea urnelor de vot.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu