- Publicitate -
Ad imageAd image

Doi “hoti in serie” din Sighetu Marmatiei si Borsa au fost arestati preventiv

Ad imageAd image

Doua persoane suspectate de mai multe talharii  si furturi comise pe raza localitatilor Sighetu Marmatiei si Borsa au arestate. Numarul mare de infractiuni comise de cei doi suspecti a impus aceasta masura luata de instanta de judecata.

Unul dintre suspecti este Babi O., in varsta de 18 ani, din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale la Sighetu Marmaţiei. In urma activităţilor de investigare desfăşurate de poliţiştii sigheteni, acestia au stabilit ca tânărul este autorul unei tâlhării şi a unui numar de opt furturi comise pe raza Municipiului Sighetu Marmaţiei.

Suspectul a fost prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

Un alt suspect a fost prins la Borsa. „In urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr care este cercetat pentru comiterea a patru furturi în cursul acestei luni. Vlad G., in varsta de 20 de ani, din Borşa, a fost prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vişeu de Sus a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Prejudiciul a fost recuperat integral”, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu