- Publicitate -
Ad imageAd image

Ștafeta Invictus a ajuns și în Maramureș

Ad imageAd image

Ca în fiecare an, Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns și în Maramureș, iar jandarmii maramureșeni au participat la această acțiune ”pentru a aduce un omagiu eroilor și veteranilor României”, se arată într-un comunicat al IJJ Maramureș.

”Parte dintr-o serie de evenimente inițiate de Invictus România, această acțiune subliniază importanța susținerii și respectării veteranilor care au servit în teatrele de operații și și-au îndeplinit datoria față de țară”, relevă sursa citată.

Ștafeta a fost preluată în 23 octombrie de la autoritățile locale din Ileanda, a fost condusă în alergare până la Statuia Ostașului Român din Baia Mare și predată Instituției Prefectului județului Maramureș. În această dimineață, Ștafeta Veteranilor și -a continuat traseul către Satu Mare, urmând ca mâine, 25 octombrie, de Ziua Armatei României, să ajungă la Carei, destinația finală.

”Ștafeta Veteranilor Invictus 2024 este unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din țară, aducând laolaltă participanți din toate colțurile României”, se mai arată în comunicat.

ZiarMaramureș

Citește și: Minaur își începe aventura europeană

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu