- Publicitate -
Ad imageAd image

PSD Maramureș a depus listele pentru alegerile parlamentare

Ad imageAd image

Joi, 10 octombrie, PSD Maramureș a depus oficial la Biroul Electoral Județean listele cu cele 32.500 de semnături de susținere a candidaturilor colegilor social-democrați pentru Camera Deputaților și Senatul României, pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024. Președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, care este și președintele ales al Consiliului Județean Maramureș, se declară mândru de faptul că PSD Maramureș are cea mai bună listă de candidați pentru Parlamentul României.

”Avem cea mai bună listă de candidați, reprezentând un echilibru perfect între tineri și oameni cu experiență. Deschidem lista pentru Camera Deputaților cu o femeie, colega noastră Crina Chilat, fostul subprefect al Județului Maramureș, un adevărat profesionist în administrație și în viața profesională, a cărei contribuție în activitatea politică este extrem de valoroasă. Pe locul doi se află Lucian Morar, secretarul executiv al PSD Maramureș și primarul orașului Ulmeni, un coleg alături de care am muncit enorm în ultimii trei ani pentru a obține victorii istorice în alegerile locale. Următorul pe listă este deputatul Gheorghe Șimon, o personalitate politică cunoscută și un membru important al PSD Maramureș. Am făcut un pariu cu mine însumi că vom avea cea mai tânără listă pentru alegerile parlamentare, iar locurile 4-9 sunt ocupate de tineri extrem de implicați: Bogdan Boitor, Adi Vlad, Andreas Friedl, Ionuț Marincaș, Vasile Roman și Simina Gheresim, fiecare dintre ei cu realizări notabile și cu un viitor promițător în următorii patru ani”, a precizat președintele PSD Maramureș și președinte ales al Consiliului Județean, deputatul Gabriel Zetea

Pentru Senatul României, lista este condusă de senatorul în funcție, Sorin Vlașin, președintele PSD Sighetu Marmației. ”Pe locurile doi și trei avem două doamne respectate, Marga Pîrvănoiu și Ioana Măhălean, reprezentând domenii esențiale – sănătatea și educația. Completăm lista pentru Senatul României cu Mircea Ciocan și Alexandru Cosma, doi colegi de încredere și extrem de muncitori. Aceasta este lista noastră pentru alegerile din 1 decembrie, prin care le arătăm maramureșenilor că noi alegem Calea Sigură pentru Maramureș, Calea Sigură pentru România”, a conchis președintele Gabriel Zetea.

Acest moment marchează angajamentul PSD Maramureș de a continua să promoveze candidați puternici și dedicați, cu experiență și cu dorința certă de a aduce schimbări pozitive pentru județul nostru și pentru România.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu