- Publicitate -
Ad imageAd image

Pamflet de pre-campanie: Buletin de știri. Neverificate, dar credibile

Ad imageAd image

Știri interne

Acuzat de colaborare cu fosta Securitate, Mircea Geoană a adus în platourile televiziunii MINT TV câțiva prieteni, foști ofițeri de Securitate, acoperiți și astăzi, care și-au dat cuvântul de onoare în fața moderatorului și a camerelor de luat vederi și ilustrate că nu l-au cunoscut niciodată pe Mircea Geoană, despre o eventuală colaborare cu acesta neputând fi vorba.

Candidatul independent la prezidențiale Mircea Geoană, cel care a pierdut alegerile mizând pe stânga, s-a convertit la valorile euroatlantice și încearcă de data aceasta cu dreapta. Mihaela-dragostea-lui, aflată la un eveniment caritabil destinat strângerii de fonduri pentru ajutorarea foștilor ofițeri de Securitate abuzați și hărțuiți de victimele lor, s-a declarat sceptică în ceea ce privește rezultatul acestei schimbări, opinând că doar limba îl mai poate salva pe Mirciul în situații delicate. Ea însăși ar fi devenit, de o bună bucată de vreme, independentă. Mult mai interesată de această schimbare s-a arătat organizația internațională OPA (Onaniștii Profesioniști Ambidextri), care i-a oferit Mirciului funcția de secretar general-adjunct, poziția de secretar general fiind ocupată de un contorsionist.

Bocancii generalului Ciucă au fost prezentați în cadrul unei expoziții dedicate veteranilor de război. Această formă a cultului personulității a făcut, deja, două victime. În timpul nopții, urmărind un șoarece intrus care s-a ascuns în bocancii lui Ciucă, pisica-mascotă a muzeului a decedat. Inutil să mai precizăm că șoarecele a avut aceeași soartă. Mai multe organizații pentru protecția animalelor și o nepoțică a vedetei Brigitte Bardot s-au arătat oripilate de această practică inumană și inanimală, propunând trei soluții pentru rezolvarea acestei probleme.

A. Bocancii lui Ciucă să fie duși la crematoriu și arși.
B. Ciucă să-și încalțe bocancii pentru a stopa efluviile pestilențiale care ies din ei.
C. Ambele variante expuse anterior.

Știri externe

Conflictul din fâșia Gaza se apropie de sfârșit. Câteva avioane aparținând forțelor de menținere a păcii Beretele Roz cu Pampon Auriu au lansat deasupra zonei de conflict mai multe volume ale cărții lui Ciucă, traduse în arabă și ebraică. Efectul a fost aproape instantaneu. Un val de nostalgie și de iubire de aproapele a cuprins ambele tabere aflate în conflict. S-au oficiat mai multe căsătorii mixte, chiar în tranșee, fără pregătiri prealabile, tinerii căsătoriți retrăgându-se apoi în intimitatea oferită de tancurile de asalt. În acest moment, se lucrează la traducerea cărții lui Ciucă în ucraineană și rusă. Preventiv, cartea ar trebui tradusă în taiwaneză și anglo-americană… Make books, not war!

Știri locale

Ionel Bogdan, viitorul fost și (regretabil) actualul preș al CJ Maramureș, i-a premiat pe absolvenții de liceu care au luat cel puțin o notă de 10 la examenul de bacalaureat. Fostul corigent al liceului agricol din Seini a ținut să precizeze că acest program de premiere reprezintă „unul din pietrele de temelie” pentru creșterea performanței învățământului maramureșean. Un singur lucru a mai spus preșul și anume că nota 10 nu se ia din întâmplare, afirmație cu care suntem întru totul de acord, aducând o completare acestei axiome: nici patru de 3 și un 2 în teză (dovada fiind atașată), cum a luat el în liceu, nu se iau din întâmplare.

Muzeul băimărean de Artă anunță vernisarea în curând a unei expoziții de caricatură, umor grotesc și involuntar, artă suburbană și eboșă umană total nereușită. Este vorba despre o expoziție unicat în spațiul cultural mondial, o expoziție deschizătoare de drumuri în artă și în managementul artei, o expoziție în care singurul exponat va fi Robert Ștrebeli, actualul manager al muzeului. Fiind vorba despre un concept expozițional revoluționar, vernisajul va fi unul cu public atent selecționat, mai exact publicul va fi reprezentat de o singură persoană: Ionel Bogdan, aceasta pentru ca sociologii, istoricii de artă, criticii de artă și psihologii să poată realiza mai ușor o anchetă al cărei scop este să răspundă la întrebarea: „Care sunt mecanismele care guvernează neînțelegerea artei?”

Mr. BIG

Sursa foto din text: Facebook

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu