- Publicitate -
Ad imageAd image

Hai la job!

Ad imageAd image

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, în 11 octombrie, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare, începând cu ora 9:00.

”Bursa  locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate nu doar pentru tinerii care își caută un loc de muncă, ci și pentru angajatorii care sunt în căutare de personal. Evenimentul va aduce la un loc angajatori din domenii diverse, precum: industria prelucrătoare, fabricarea de mobilă, HoReCa, IT, construcții, servicii, comerț, transporturi, industria alimentară, confecții îmbrăcăminte și multe altele. Participarea este gratuită, atât pentru angajatori, cât și pentru absolvenți, iar tinerii vor avea ocazia să își depună CV-urile, să participe la interviuri și să afle informații despre programele de formare profesională disponibile prin AJOFM Maramureș”, arată, pe site-ul său, AJOFM Maramureș.

Contact: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș, tel: 0262 227 821; email: [email protected]; site: anofm.ro/maramures

Citește și: Diplome universitare cu cod QR

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu