- Publicitate -
Ad imageAd image

Restricții de circulație pentru organizarea Baia Mare Half Marathon

Ad imageAd image

Primăria Baia Mare anunță mai multe restricții de circulație cu ocazia organizării celei de a patra ediții a Baia Mare Half Marathon. Astfel, se instituie următoarelor măsuri:

– închiderea parcării din Piața Libertății de pe strada Podul Viilor și a celei de pe strada Gheorghe Șincai (tronson str. Podul Viilor – magazin Central), începând cu ziua de 5 octombrie, ora 16.00, până în 6 octombrie, ora 15.00.

– închiderea integrală a traficului rutier în ziua de duminică 6 octombrie, intervalul orar 6.00 – 14.00, pe arterele de circulație din Piața Libertății și pe tronsonul str. Gheorghe Șincai – Piața Revoluției.

– închiderea integrală a traficului rutier în ziua de 6 octombrie, intervalul orar 6.00 – 14.00, pe următorul traseu: start Piața Libertății (de la str. Podul Viilor până la magazin Central), străzile Gheorghe Șincai – Culturii (zona C.N. „Vasile Lucaciu”) – Podul Culturii – bd. Independenței (prin fața Bibliotecii Județene) – bd. Independenței (se face bucla de la Universitate) – retur pe bd. Independenței – Universitate – Victoriei – Podul Viilor (finish în zona de start).

– închiderea și securizarea în intervalul orar 08.00 – 13.00 a traseelor de concurs: start Piața Libertății (de la intersecția cu Podul Viilor la magazinul Central) – str. Gheorghe Șincai – str. Culturii – bd. Independenței (prin fața Bibliotecii Județene) – bd. Independenței până în zona Transgold (spălătorie auto) – retur pe bd. Independenței până la universitate – str. Victoriei – str. Podul Viilor – Piața Libertății, sosire; pentru bd. Independenței – închiderea și securizarea tuturor benzilor, ambele sensuri; pentru strada Victoriei – închiderea și securizarea primei benzi, cea de pe partea cu Colonia Pictorilor, biserica Catolică „Sfântul Anton de Padova”. Rămâne deschisăcirculația pe strada Victoriei pe câte un sens de mers și se va prelua traficul de pe strada Minerilor, banda care merge către strada Victoriei; se închid integral Podul Viilor și strada Podul Viilor până la Piața Libertății.

Citește și: Baia Mare: Inepții urbane ce depășesc până și logica unei cașchete de polițist local

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu