- Publicitate -
Ad imageAd image

Deputat Gabriel Zetea: ”Nu voi beneficia de pensie specială!  Îmi voi da demisia înainte de încheierea mandatului” 

Ad imageAd image

Deputatul PSD de Maramureș Gabriel Zetea a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că refuză să beneficieze de pensie specială.

”În calitate de deputat în Parlamentul României fac o declarație clară și fermă: nu voi beneficia de pensie specială, pentru că îmi voi da demisia înainte de încheierea mandatului. Aleg să fac acest gest din respect pentru românii care ne-au trimis în Parlament să le reprezentăm interesele, nu să profităm de privilegii nemeritate”, a scris Zetea.

Deputatul maramureșean îi îndeamnă și pe alți parlamentari să îi urmeze exemplul.

”Îi provoc pe toți colegii parlamentari aflați la primul mandat să urmeze acest exemplu și să arate că respectă cu adevărat cetățenii acestei țări. Le cer să demisioneze cu o zi înainte de finalul mandatului, exact așa cum Marcel Ciolacu face deja de trei mandate consecutive. În județul Maramureș avem colegi din partide precum USR și PNL care critică vehement pensiile speciale în spațiul public. Și totuși, dacă nu iau o decizie clară de a renunța la aceste privilegii, vor deveni beneficiari exact ai acelor pensii pe care le condamnă.

Dacă acești colegi respectă cu adevărat maramureșenii și principiile pe care le promovează, le cer să iasă public și să anunțe că își vor da demisia înainte de încheierea mandatului. Și, mai important, să respecte acest angajament. Voi fi cu ochii pe acești politicieni, pentru că este timpul să trecem de la vorbe la fapte. Eu, personal, nu voi beneficia de pensie specială, iar acum aștept același angajament din partea tuturor celor care pretind că reprezintă cu adevărat interesele românilor!”, a mai arătat Gabriel Zetea în postarea sa.

Vezi și: VIDEO – Disputa pentru Cotroceni – Deputatul Gabriel Zetea: ”Iohannis nu poate candida cât timp e președinte. Respectăm voința românilor”

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu