- Publicitate -
Ad imageAd image

Gabriel Zetea: ”Ciolacu este poate primul președinte al PSD care a înțeles că puterea trebuie împărțită”

Ad imageAd image

Invitat în emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai”, difuzată pe site-ul Gândul și pe canalul de YouTube Gândul, deputatul PSD de Maramureș Gabriel Zetea, care este și vicepreședinte al partidului, a vorbit, printre altele, și despre candidatul social-democraților la președinție, Marcel Ciolacu, liderul formațiunii politice.

”Marcel Ciolacu este un om onest în primul rând, îl cunosc de foarte mulți ani și a reușit să transforme PSD de la momentul 2019, de la momentul în care PSD și noi, membrii Partidului Social Democrat, eram huliți pe stradă, trebuie să recunoaștem lucrul acesta, nu treceam printr-o perioadă extrem de fericită. A reușit să transforme PSD-ul, să aducă oameni noi, să aducă oameni tineri, să schimbe generații de pesediști și să se înconjoare de oameni competenți. A reușit să facă asta în interiorul PSD, iar apoi, cel mai important lucru, a reușit să lase deoparte orgoliile politice, să înțeleagă că nu câștigul viitor electoral al PSD este important și să accepte o guvernare alături de PNL, pentru a oferi, într-un moment extrem de dificil, României stabilitate. Iar asta a făcut-o pentru că a ajuns după foarte mulți ani de zile la experiența politică necesară de a înțelege că mai importantă e țara decât câștigul viitor, potențial, al unui partid politic. Asta îl recomandă din poziția de președinte al PSD, apoi președinte al României”, a spus Zetea.

Gabriel Zetea, care va prelua în această toamnă funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș în urma alegerilor din iunie, consideră că Ciolacu are o viziune politică de apreciat: ”Cel mai important lucru, este poate primul președinte al PSD care a înțeles și repetă foarte des în interiorul PSD acest lucru: puterea trebuie împărțită. PSD nu vrea și nici Marcel Ciolacu nu își dorește să conducă de unul singur România”.

Foto: captură video YouTube Gândul

Citește și: Bursa pariurilor: Cine conduce în cursa pentru Cotroceni

Distribuie articolul
3 Comments