- Publicitate -
Ad imageAd image

Sejur în Dubai, cu zbor din Cluj, prin Mara International Tour

Ad imageAd image

Agenția Mara International Tour vă propune sejururi în Dubai, cu zbor din Cluj-Napoca, în perioada octombrie 2024 – februarie 2025.

5 obiective turistice pe care nu poți să le ratezi dacă ajungi în Dubai

1.Burj Khalifa: Cu o înălțime de 828 de metri, Burj Khalifa este cea mai înaltă clădire din lume și una dintre atracțiile de neratat din Dubai. Maiestuoasa clădire este amplasată în inima orașului, fiind un centru activ zi și noapte.

2. Burj al-Arab: Pentru prima oară de la inaugurare, faimosul Burj al-Arab din Dubai și-a deschis porțile vizitatorilor, care pot participa la un captivant tur de 90 de minute, în cadrul căruia pot admira ultra luxoasele spații interioare ale hotelului.

3. Muzeul Viitorului: Denumit și „muzeul viu”, cuprinde elemente de expoziții tradiționale, un teatru imersiv și atracții tematice, astfel încât vizitatorii să poată privi dincolo de prezent, spre posibilitățile nelimitate ale viitorului.

4. Dubai Marina: Acest punct de atracție din Dubai este, pe bună dreptate, o prioritate în itinerarele celor mai mulți turiști. Cu o serie de restaurante la malul apei, fermecătoare localuri de tip lounge și posibilitatea de a face o irezistibilă terapie prin cumpărături la Dubai Maria Mall, aici timpul zboară.

5. Dubai Frame (Tabloul din Dubai): De când s-a deschis, în 2018, Dubai Frame a devenit un reper turistic și cultural, care face legătura între trecutul și prezentul orașului Dubai, reprezentând o realizare inginerească remarcabilă.

Crowne Plaza Dubai  Deira 5* – de la 799 euro/persoană

First Central Hotel Suites 4* – de la 800 euro/persoană

Ramada by Wyndham Barsha Heights 4* – de la 799 euro/persoană

Pentru detalii click aici

Pentru rezervări și detalii vă așteptăm  la sediul agenției Mara International Tour din bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis-a-vis de magazinul Maramureșul) sau ne puteți contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected], pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro

Citește și: Oferte city break cu zbor din Cluj-Napoca, prin Mara International Tour

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu