- Publicitate -
Ad imageAd image

24 de arbitri români delegați la meciuri din cupele europene

Ad imageAd image

La meciurile din a doua manșă a turului trei preliminar din Europa League și Conference League au fost delegate patru brigăzi de arbitri din România, notează site-ul FRF.

În Europa League, meciul dintre Shamrock Rovers (Irlanda) și NK Celje (Slovenia) va fi condus la centru de Ovidiu Hațegan, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe. Cel de-al patrulea oficial e Iulian Dima. La partida care va avea loc joi, la Dublin, în camera VAR se vor afla Sebastian Colțescu și Sorin Costreie.

Tot în Europa League și tot joi va oficia și brigada condusă de Horațiu Feșnic, ajutat de Valentin Avram și Alexandru Cerei, la meciul Viktoria Plzen (Cehia) – FK Kryvbas Kryvyy Rih (Ucraina). Cel de-al patrulea oficial va fi Iulian Călin, iar în camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Szabolcs Kovacs.

În Conference League, la meciul Tromso (Norvegia) – Kilmarnock (Scoția), care se va joi la Tromso, Andrei Chivulete se va afla la centru, el fiind ajutat la tușă de George Neacșu și Andrei Constantinescu. Bogdan Dumitrache este al patrulea oficial. În camera VAR vor fi Marian Barbu și Florin Andrei.

Brigada condusă de Marcel Bîrsan va oficia la meciul Sabah FK (Azerbaidjan) – St Patrick’s Athletic (Irlanda), care va avea loc la Baku. La cele două linii vor fi Radu Ghinguleac și Adrian Vornicu, iar Andrei Antonie va fi rezervă, în timp ce în camera VAR au fost desemnați Radu Petrescu și Rareș George Vidican.

Citește și: Speranțe cu Lucescu

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu