- Publicitate -
Ad imageAd image

Maramureș, la loc de cinste. Un lăpușean, angajat în organizarea Jocurilor Olimpice de la Paris

Ad imageAd image

„Eu sunt din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, de lângă Baia Mare, şi sunt stabilită aici din 2007. Părinţii mei munceau deja aici când am venit eu. Şi apoi am venit şi eu cu sora mea. Am făcut studiile aici, am făcut colegiu, când am venit aveam 14 ani, apoi am făcut liceul tehnologic şi apoi la universitate am făcut limba spaniolă şi franceză. Acum sunt supervizor, mă ocup de una dintre echipele de voluntari care se ocupă de serviciul spectatorilor. Noi ne ocupăm de bazele sportive de la box, scrimă, pentatlon modern şi apoi urmează Jocurile Paralimpice. Am 140 de oameni în subordine, sunt două echipe de voluntari. E o echipă de dimineaţă şi una de după amiază”, spune Nicolae Augustin Podean, un tânăr maramureșean implicat în organizarea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Nu ai cum să îl ratezi, e îmbrăcat în tricolor, ca un suporter adevărat. Are şapcă cu România, tricou galben cu Hagi şi numărul 10 pe spate, borsetă cu tricolor. Până şi ciorapii sunt albi, cu dungi roşii, galbene şi albastre. Poartă cu mândrie un fular al naţionalei României de fotbal, iar în ghiozdan are şi un drapel, spun cei de la Agerpres.ro, într-un reportaj dedicat maramureșeanului nostru.

Ce îl leagă de România, cum a ajuns să intre în echipa oficială angrenată în desfășurarea Jocurilor Olimpice și care este clubul de fotbal pe care îl iubește cel mai mult, aflați în materialul integral publicat pe Agerpres.ro.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu