- Publicitate -
Ad imageAd image

Destinații de vacanță exotice cu zbor din Cluj, prin Mara International Tour

Ad imageAd image

Mara International Tour vă propune câteva destinații exotice de vacanță, cu zbor din Cluj-Napoca. Sunt locuri care mai de care mai atrăgătoare, pentru o vacanță de vis.

Cuba

Cea mai mare insulă din Caraibe este binecuvântată cu un peisaj spectaculos, vestigii culturale bogate și valoroase, dar și cu unele dintre cele mai bune plaje din lume, ce dezvăluie km de nisip alb și fin scăldat de ape cristaline și calde.

O țară istorică, cu valori ce pot fi experimentate în orașele-muzeu, Havana și Trinidad, intrate în patrimoniul UNESCO, dar și o țară exotică, ce oferă unul dintre cele mai frumoase peisaje din insulele Caraibe, cu lanțuri muntoase, văi adânci sau câmpii fertile, bogate în tutun și cafea.

Maldive

Când ne gândim la Maldive ne imaginăm un paradis: plaje cu nisip alb, lagune cu apă turcoaz, cu rezervații de recifuri de corali, peșți multicolori, apusuri spectaculoase, care îți taie respirația.

Este într-adevăr o alegere minunată pentru o vacanță de neuitat. Insule sălbatice sau resorturi de lux, vile moderne sau bungalow-uri pe apă sau spa-uri amenajate în fiecare resort, toate fac din Maldive o destinație ideală pentru relaxare, departe de agitația și stresul cotidian. 

Pentru detalii click aici

Mauritius

Mauritius este o combinație spectaculoasă de vegetație tropicală, plaje cu nisip alb umbrite de palmieri și nuanțe turcoaz ale Oceanului Indian.

Închipuiți-va peisaje superbe, o multitudine de culori și flori exotice, natură luxuriantă, apă incredibil de caldă, o fabuloasă lume acvatică, plantații de trestie de zahăr, barieră de corali, imaginați-va relaxându-vă pe plajă sau plimbându-va pe una dintre insulele din jur.

Pentru detalii click aici

Panama

Panama, faimoasă mai ales pentru minunea inginerească a canalului care leagă cele două oceane, Atlantic și Pacific, este o destinație din ce în ce mai căutată de călătorii din lumea întreagă atât pentru viața de oraș, dar mai ales pentru natură exotică nealterată – are de oferit din toate într-o abundență greu de egalat! 

Pentru detalii click aici

Sri Lanka

Sri Lanka are o istorie bogată ce începe din cele mai vechi timpuri. Puține locuri în lume pot oferi o asemenea combinație remarcabilă între peisaje naturale minunate, plaje neatinse și o moștenire culturală captivantă, acesta fiind locul în care credința budistă pură se păstrează cu sfințenie.

Pentru detalii click aici

Thailanda

Dacă îți doreșți o vacanță relaxantă pe una dintre insulele tropicale ce aparțîn de Thailanda, oferta este mai mult decât generoasă: unele insule pot rivaliza cu ușurință cu cele mai luxoase stațiuni estivale din lume, în timp ce altele, mult mai puțin populate, îți pot oferi liniștea, confortul și intimitatea pe care ti le dorești.

Pentru detalii click aici

Pentru rezervări și detalii, vă așteptăm  la sediul agenției Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramureșul) sau ne puteți contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected] , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9  , https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro/

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu