- Publicitate -
Ad imageAd image

Parlamentarii PSD Maramureș au fost prezenți la Hramul Mănăstirii din Rozavlea

Ad imageAd image

În a treia zi a slăvitului praznic al Învierii Domnului, deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, deputatul Gheorghe Șimon și consilierul județean PSD George Moldovan au fost prezenți în mijlocul comunității de credincioși din Parohia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință” din Rozavlea – Șesu Mănăstirii, Protopopiatul Vișeu.

Momentul a fost unul special, pentru că toți credincioșii prezenți la slujbă au avut privilegiul să asculte cuvintele pline de învățătură și har ale Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, cuvinte care au pătruns adânc în sufletul lor, reînnoindu-le credința și speranța. Preasfinția Sa a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie pe altarul de vară în curtea lăcașului de rugăciune înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Atmosfera a fost una de profundă comuniune și recunoștință, reflectând frumusețea și forța credinței care unește comunitatea rozăvleană.

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a ținut să îi mulțumească colegului său, ing. Marian Condrat pentru invitația de a participa alături de el la această zi de mare sărbătoare.

”Rozăvlenii sunt oameni frumoși și plini de credință, a căror caldură și ospitalitate m-au impresionat profund. În aceste momente de sărbătoare inimile noastre se umplu de lumina și bucuria Învierii, reamintindu-ne că, împreună, putem păstra vie flacăra speranței și a dragostei creștine. Să purtăm în noi această lumină, astăzi și în toate zilele ce vor veni”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

CMF: 21240002

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu