- Publicitate -
Ad imageAd image

Două dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în Maramureș

Ad imageAd image

Marți, 19 mai, poliţiştii din Borşa au oprit în trafic un autoturism pentru verificări. Poliţiştii au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 48 de ani din judeţul Suceava, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că plăcuțele de înmatriculare cu numere provizorii care erau aplicate pe autovehicul aveau valabilitatea expirată.

Conducătorul auto a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orei 13.10, poliţiştii Poliţiei oraşului Săliştea de Sus au oprit pentru control pe D.J. 186 pe raza oraşului Săliştea de Sus un autoturism pe care erau aplicate plăcuţe cu numere provizorii, conform IPJ Maramureș.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani din Săliştea de Sus, iar în urma verificărilor aceştia au constatat că numerele provizorii au valabilitatea expirată şi tânărul nu deţine permis de conducere românesc pentru nicio categorie de vehicul.

În cauză  se efectuează cercetări sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu