- Publicitate -
Ad imageAd image

Al treilea pod finalizat în Bârsana, în vara acestui an. Lucrările au costat 1 milion de lei

Ad imageAd image

În Bârsana va fi dat în folosință, în vara anului 2020, un al treilea pod finanțat cu suma de aproximativ 1 milion de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2. Podul are o lungime de 60 de metri și va deservi atât familiile care locuiesc în zonă, cât și fermierii care au terenuri agricole.

Președintele Consiliului Județean Maramureș a fost prezent la turnarea plăcii de beton peste noul pod, amintind de cele două poduri care au fost finalizate la finalul anului 2016, finanțate, la acel moment, de Ministerul Dezvoltării Regionale. Este vorba despre podul din satul Bârsana, în locul numit Valea Slatinii și podul din Nănești, din zona Valea Băltii, fiecare investiție depășind suma de 500.000 de lei.

”Acest al treilea pod care se apropie de finalizare este o realizare importantă pentru comunitate, atât pentru cei care locuiesc dincolo de pod, cât și pentru cetățenii care au nevoie de un acces la proprietățile pe care le dețin”, a declarat șeful administrației județene.

Și primarul din Bârsana, Teodor Ștefanca a precizat că acest nou pod care va fi finalizat, cel mai probabil, în cursul lunii iunie 2020, va deservi câteva zeci de familii de localnici.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu